Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 24.10 - 30.10

Дизайн за вдъхновение: Флорални сънища от отминалите времена

Едни казват, че сънят е неразгадана тайна, други, че сънищата са деликатна емоция в която душата излиза от тялото...

All About Life преди 7 години

Едни казват, че сънят е неразгадана тайна, други, че сънищата са деликатна емоция в която душата излиза от тялото.

Ние пък казваме, че те са задължителни и по възможност омотани в прекрасни флорални чаршафи, които ни карат да спим леко и да сънуваме цветно.

Rosenrips от IKEA ни дава точно това, а на всичкото отгоре ни предлага и още един свят в лице на второто си лице - раиран десен.

Дизайнът на Ева Лундгрен не само изглежда красиво, но носи късче история със себе си. Вдъхновен е от колекция текстил от 1600 г., изложена в музей в южна Швеция. Всъщност традиционните шевици на завивките в колекцията са изходна точка за дизайнерката Ева.

Спалното бельо, което вдъхнови пък нас, е изработено 100% памук от устойчиви източници, което означава, че суровината е произведена с по-малко вода, химикали и пестициди.

Флоралният мотив на Rosenrips ни носи мистичният дух на отминалите времена.


More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.