Следва

NYFW: Обувките - Най-добрите модели от нюйоркските дефилета

Мода за кауза: Адски яките коледни суичъри на Selfish Mother

Коледните суичъри или пък пуловери са изключително старомодни и всъщност са един скандален моден гад, който можете да си самопричините, НО не и тази година!...

All fashion преди 7 години

Коледните суичъри или пък пуловери са изключително старомодни и всъщност са един скандален моден гад, който можете да си самопричините, НО не и тази година!

Ултра тренди фешън лейбъла Selfish Mother реши да разбие на пух и прах разбиранията ни за връхните дрехи с празнични украски и да ни "подари" цяла колекция от адски яки коледни суичъри.

Дизайните на дрехите са дело на известни модни лица като Попи Делевин, Дейвид Ганди, Карън Елсън, Лаура Бейли, Ими Уотърхаус и други.

Коледните суичър се отличават с уникално глупав лозунг, който обаче подкрепя сериозна причина. Надписи като Sparkle, Baubles, Off duty elf, Cracker, Santa's Helper, Nutcracker и Secret Santa ще красят дрехите, които ще стrуват по 45 паунда всяка, като половината от сумата ще отива към организацията Save the Children и благотворителната годишна кампания Christmas Jumper Day.

Всички коледnи суичъри в галерията горе >>

More All fashion

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 16 часа

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 4 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...