Следва

Street style вдъхновения: Oh, those Russians!

Inside Kenzo x H&M

Море от принтове... интересни дизайни... яка музика...

All fashion преди 7 години

Море от принтове... интересни дизайни... яка музика...

Потъваме в света на Kenzo x H&M, ден преди колекцията официално да е пусната за продажба в магазините на марката и онлайн, т.е. вчера вечерта!

Разхождаме се из характерната шарка върху желаните дрехи, преднамерено ситуирани в центъра на нещата - все пак точно те са главните виновници за истерията около колаборацията.Минути по-късно всички се надпреварват кой първи ще се докопа до своя обект на желание. Щендерите са ограбени, а фешън lover–ите се чудят кое по напред да хванат: свежите гривни, мега яката gangsta шапка или скандално привличащите погледа чорапи.

А ние... ние се докосваме до така желаното кожено палтенце с кант от розов пух и до тази така вълшебна рокля сукман.Или пък до ботушките - по-монохромни за феновете на минималистичното или розовите с animal принт, за тези, които обичат да експериментират без притеснения.Плуваме в море от цветове и се колебаем която от двете убийствено яки чанти по дизайн на пазарска торба да вземем - по-малката или по-голямата...и трябва бързо да решим, защото очевидно това е един от най-желаните продукти на ексклузивната колаборация.

Страстите са толкова нажежени, че принтовете, които се сменят по видео стените помагат за горящия моден огън.Фешън мацки се консултират една друга, коя пола да вземат или пък между оранжева или черна блуза с лого да изберат.

Не си мислете, че модерните господата са по-назад, те вече са в пробните, където трескаво избират между маслинено зелената мега яка парка и дънковата oversized такава, която седи убийствено и на дамска фигура.

В джунгла сме.. Джунглата на Kenzo и H&M и почти като Алиса в страната на чудесата не можем да се нагледаме на очите си.

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 5 часа

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 3 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.