Следва

Прецедент: Принц Хари потвърди, че Меган е новата му

Падението: Тръмп е новият президент на САЩ

Падението: Тръмп е новият президент на САЩ

Други преди 7 години

Доналд Тръмп е новият президент на Съединените Американски Щати, а мнозина буквално не могат да повярват какво се случва в Страната на мечтите.

Новият обитател на Белия дом победи категорично съперника си Хилъри Клинтън, като набра 288 електори, сравнение с нейните 215.

Шокиращото е, че голям брой хора и известни личности нямаха никакво желание Тръмп да е 45-ия президент на САЩ, но очевидно той е получил сериозен вот от привържениците си.


"Америка няма да бъде нищо друго освен най-великата сила", каза бизнес магната при първата си реч след като стана ясно, че е новият президент.

Той призова нацията към единство: „Настъпи часът да се обединим като един народ“, и разбира се не пропусна да обяви, че противникът му Хилъри Клинтън му се е обадила, за да признае поражението си.

Малко преди да стане официално ясно, че Доналд Тръмп ще е новият президент на САЩ, токийската фондова бора се срина, златото поскъпна, а мексиканската парична единица достигна най-ниското си историческо равнище.

Честит ви президент, американци! Явно никак не е случайно, че в момента най-търсеното нещо в Гугъл е: "Как да емигрирам в Канада"


More Други