Следва

Visages и Paradise Center дават шанс на три от новите лица на българската модна сцена да сбъднат мечтите си

H&M пристига в Габрово

H&M, Hennes & Mauritz AB, международната модна компания, позната с предлагането на модерни и устойчиви облекла...

All fashion преди 7 години

H&M, Hennes & Mauritz AB, международната модна компания, позната с предлагането на модерни и устойчиви облекла, ще отвори врати на своя 20-и магазин в България. Той ще се намира в град Габрово, в Terra Mall на бул. Могильов 47. Откриването ще се състои на 1 декември /четвъртък/ точно в 11:00 ч.

„За нас е удоволствие да отпразнуваме двадесетия H&M магазин в страната с откриване на първи за Габрово магазин! H&M е най-добрата и предпочитана модна дестинация във всеки нов град, което превръща предстоящото откриване в дългоочаквано събитие за всички почитатели на модата в града. Радваме се, че можем да предложим мода и качество на най-добрата цена за жителите на Габрово, както и да дадем възможност на талантливите хора в града да се развиват професионално в бързо растяща компания като нашата. Нямаме търпение да започнем да работим заедно“, коментира Сандрин Галпароли, Регионален мениджър на H&M за България, Гърция и Кипър.



H&M пристига в Габрово с най-новите си предложения от колекциите за зимата. Този сезон дамската мода е вдъхновена от меките цветове и акцентира върху комбинациите от материи, сред които се нареждат кадифе, коприна и металически обработки, разработени в основните модели за сезона – рокли и блузи с тънки презрамки, плисирани поли, удобни плетива и дълги палта. За мъжете H&M предлага модерни облекла за специални поводи, както и удобни и лежерни модели за свободно време. Детската колекция се фокусира върху модерни предложения в най-доброто
съотношение на качество и цена. Клиентите в Габрово ще могат да се включат в инициативата на H&M за събиране и рециклиране на стари дрехи. За всяка торба стари облекла и домашен текстил, оставени за рециклиране или повторна употреба, те ще получават ваучер за отстъпка. С тази кампания H&M цели да затвори производствения цикъл в модата, като създава нови колекции от рециклиран текстил и устойчиви материи. За да отпразнува откриването на най-новия си магазин, H&M подготвя и специални изненади. Първите 100 клиенти на магазина ще получат карта-ваучер на стойност 20 лв. Разположеният на общо 1 500 кв. м магазин в Terra Mall ще предлага мода за мъже, жени и деца, включително концепциите H&M+, Mama и Denim, и ще бъде отворен всеки ден от 10:00 до 20:00 часа.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.