Следва

Катрин продължава да е ИДЕНТИЧНА с Даяна

Барак Обама излезе от Белия дом и стъпи в своя! Вижте го отвътре!

В началото на 2017 година Барак Обама официално ще е предал ключа за Белия дом на новият президент на САЩ - Доналд Тръмп...

Други преди 7 години

В началото на 2017 година Барак Обама официално ще е предал ключа за Белия дом на новия президент на САЩ - Доналд Тръмп.

Един от най-обичаните държавни глави ще излезе от президентската си резиденция и удобно ще се настани в новия си уютен дом.

Семейството на Барак, Мишел, Малия и Саша е избрало уютна "къщурка" в квартала Kolorama във Вашингтон. Любопитното е, че Обама е първият президент от 1921 година насам, който е решил да остане в американската столица след като е приключил с мандата си и е предал щафетата.

Имението, което се намира в квартал с висока степен на сигурност, е оценено на близо 7 милиона долара и е голямо 761 квадратни метра.

Мястото има голям двор и зеленчукова градина, където Мишел Обама ще може да развива своята страст към градинарството.

Освен това семейство Обама ще се шири в 9 спални и 8 бани, които са разположени в цели три етажа.

Запознати издават, че вероятният наем на месец на луксозния имот ще е около 23 хиляди долара, а семейството на екс президента е избрало именно това място, защото е близо до училището на 15-годишната Саша, която все още не е завършила гимназия.

Надникнете в новия дом на семейство Обама само в галерията горе >>>

More Други