Следва

Double Trouble - Платформи

Петте неща, които харесахме в модата

Кризата влияе добре върху някой сектори като например луксозните френски брандове. В такъв момент хората...

All fashion преди 14 години

След като миналата година Chanel предложи лимитирана серия от спортни стоки и колела, беше време и италианската компания Fendi да предложи същото. Харесват ни защото са секси, интересни и много модерни. Малко ни притеснява дългокосместата кожа по колелото, но това все пак е Fendi и ще се постараем да се примирим. Колелото може да бъде намерено в бутиците на марката на цена 5,900 долара.



Кризата влияе добре върху някой сектори като например луксозните френски брандове. В такъв момент хората започват не просто да купуват, а да инвестират, което само може да ни радва. Това твърдение доказват и продажбите на френския лейбъл Lanvin, който се откроява с изключително женствени линии, перфектни кройки, първокласни материали и съвършено качество. Досега продажбите на Lanvin са по-високи с 29% за същия период миналата година.



Всеки който обича модата и в същото време да играе на видео игри, следващата година ще бъде ощастливен напълно. Американската компания 505 Games, която се занимава с проектирането на видео игри разкри, че следващата пролет можем да очакваме най-новата им модна видео игра. Така че всеки, който си пада по модата, ще може да влезе в образа на Ана Уинтър и да оценява колекции докато пътува по целия свят, за да присъства на модните седмици.



Най-накрая холивудските звезди престанаха да прекаляват в облеклото си за събития. Досега, дори и на най-незначителното събитие, звездите слагаха шармантни рокли, но ето, че времената се менят. Актрисата Blake Lively се появи на премиера по мини гащеризон, който е много модерен, и сега всички звезди се надпреварват коя от коя да е по-семпла, коя от коя по-небрежна.



Сладоледена чанта от Mulberry. Кожата отново остава на заден план, след като дизайнерите налагат тенденцията за латекс и пластмаса. А когато става въпрос и за лятна чанта, те добавят малко хумор в творенията си посредством щампи на сладолед. Много свежо, много лятно.

More from View Sofia

More All fashion