Следва

Before&After: За графиката, нежно

Монограмнно съвършенство: Обикаляме света с любимия Louis Vuitton

Околосветско пътешествие побрано в една чанта! Какво по-хубаво от това? Ами, чантата да е съвършенство от Louis Vuitton...

All fashion преди 7 години

Околосветско пътешествие побрано в една чанта! Какво по-хубаво от това? Ами, чантата да е съвършенство от Louis Vuitton.

По случай 195 години от рождението на мосю Витон, модният гигант пусна на пазара ексклузивната колекция The World Tour Monogram collection.

"Закърпени" със стикери от най-космополитните градове в света, 8-те нови дизайни са толкова очарователни и цветни, че не само ще привличат погледи ами и възхищение.

От куфара Pégase до мини размер на чантата Petite Malle, в новата колекция може да намерим аксесоари подходящи за Париж, Маями или Токио, "закърпени" със стил и автентичния почерк на LV.

Като за акцент в The World Tour Monogram collection са добавени чифт убийствени боти, жесток часовник, нежен шал и други, украсени също с цветини красоти от около света.

Околосветските очарования, които доскоро бяха мечта от котешката пътечка, вече са в продажба, а вие можете да ги разгледате в галерията горе>>>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.