Следва

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 10 Salted Cafe Sofia

София се превръща отново в столица на българското вино!

Най-големият форум на българското вино DiVino.Taste ...

All About Life преди 7 години

Най-големият форум на българското вино DiVino.Taste ще се проведе от 18 до 20 ноември 2016 г. Мястото е известно и лесно – зала 3 на НДК в София.

За тазгодишното издание на DiVino.Taste на едно място се събират рекорден брой производители на български вина – 73, за да представят най-доброто от своята продукция. За пореден път през тези три дни София се превръща и в столица на българското вино! Някои от винопроизводителите са познати от години, а други ще направят своя дебют пред широката публика именно на DiVino.Taste.

Производители и потребители на едно място

Още след първото издание, през 2011 в Централния военен клуб, DiVino.Taste показа, че е най-успешният формат за популяризиране на качественото българско вино. По време на изложението посетителите получават уникална възможност да опитат нови продукти и да се ориентират в голямото разнообразие на пазара. DiVino.Taste събира на едно място едновременно хората, които създават българското вино и онези, за които то е предназначено.

Освен да дегустират огромното разнообразие от вина, посетителите ще имат възможност и да закупят предпочитаните сред тях на специални цени.

Акцент тази година е поставен върху развитието на българските вина. По време на DiVino.Taste ще научим и как изглеждат местните сортове, погледнати отвън, какъв е потенциалът за отлежаване на белите вина у нас, ще надникнем и сравним някои вина от легендарните тероари по света.

Пълна програма на DiVino.Taste

Заповядайте на 18, 19 и 20 ноември в зала 3 на НДК в София, защото българското вино заслужава!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.