Следва

Фаворитите ни от История Шеста "МАГАЗИНЪТ" засега

Love Coins от Thomas Sabo за трима! Виж кои са печелившите

Love Coins от Thomas Sabo за трима! Виж кои са печелившите

All About Life преди 7 години

Точно преди 10 дни заедно с бижутерната компания Thomas Sabo решихме и да ви подарим сребърни медальони Love Coins.

Бижу, което е перфектния подарък за вас или за ваш близък човек. Бижу, което може да се гравира на място в бутик THOMAS SABO в Mall of Sofia и да се превърне в нещо много ценно и съкровено с истинска сантиментална стойност.

Условието пък беше съвсем лесно, да ни избройте колко и кои са колекциите, които предлага THOMAS SABO? А отговорът се криеше на thomassabo.com.

И така, големите победители в играта на ViewSofia и Thomas Sabo са:

1. Ника / [email protected]
2. Никола / [email protected]
3. Габриела / [email protected]

Моля, щастливците да ни изпратят трите си имена и телефон за връзка на добре познатия мейл [email protected], за да може в бутика THOMAS SABO в Mall of Sofia, където ще могат да получат наградата си, да ги очакват!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.