Следва

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 11 Caldo

Шестото издание на DiVino.Taste приключи, но приятните спомени остават задълго

Шестото издание на най-големия форум на българското вино ... 

All About Life преди 7 години

Шестото издание на най-големия форум на българското вино DiVino.Taste вече е история! Приятните мигове с най-доброто българско вино обаче ще останат задълго в спомените ни. Производители от 73 винарски изби се събраха в зала 3 на НДК, в София, за да представят повече от 500 вина!


За поредна година се убедихме, че заедно с разнообразието расте и качеството на съвременното българско вино. Постоянно се увеличават и хората, които не само обичат да пият вино, но и се интересуват какво вино пият и каква идея стои зад него. През трите дни на DiVino.Taste 2016, от 18 до 20 ноември, повече от 6 хиляди души дойдоха, за да се запознаят отблизо с производителите на модерното българско вино.

Някои от избите представиха премиерно новите си вина по време на изложението.

За изминалите шест години от първото си издание, DiVino.Taste извървя дълъг път и се превърна в най-големия форум на българското вино. Шест години са и много, и малко. Много, защото през това време много неща се променяха във винарския сектор. От друга страна шест години са малко, защото виното на България тепърва поема по един нов и дълъг път и едва сега започва да разкрива истинския си потенциал.

Седмото издание на DiVino.Taste ще се проведе от 17 до 19 ноември 2017 г.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.