Следва

Анджелина и Брад отново ЗАЕДНО

Джъстин Бийбър ПРЕБИ фен

Джъстин Бийбър ПРЕБИ фен

Други преди 7 години

Очевидно Джъстин Бийбър и лошото му поведение отново са на мода!

Както гласи една българска поговорка: "Вълкът кожата си мени, но нравът не:, така и тийн певецът продължава с кофти изцепките си.

Преди време Бийбс не спираше да прави глупост след глупост, като после публично трябваше да се извинява за лошото си държание и да обещае, че то повече няма да се повтаря.

Джъстин обаче за пореден път излъга. Защото вчера преди концерт, част от световното му турне, Бийбър си позволи да посегне на фен.

Младият певец разкървави лицето на върл почитател, който се опита да го докосне. Сцената се разигра в тълпа, която се бе насъбрала да посрещне Джъстин, който се возеше в скъпарска кола и точно пристигаше за музикалното си изпълнение.

За момента не се знае дали преди да удари момчето Джъстин не го е помоли учтиво да спре да нарушава личното му пространството или както в повечето минали инциденти Бийбър просто е избухнал в гняв.

Също така не е ясно дали младият фен на Джъстин Бийбър няма да повдигне обвинения срещу него. Тийн певецът също все още не е коментирал скандалната случка.

More Други