Следва

Бременна ли е Хейли Бийбър?

We Love: Умопомрачителни Джъстин и Хейли Бийбър на парти в Западен Холивуд

В случаи като с тази двойка, думите са излишни 

 

Celebrities преди 2 години

Тя е много красива и все по-хубава става, той е очарователен, интересен, твърде талантлив и твърде богат, но най-видимото от всичко е, че на своите 27 видимо обожава 24-годишната си съпруга. Виждаме ги днес в поредица от снимки от снощи, като поводът е парти в Лос Анджелис, организирано от самия Джъстин, а идеята - търг на произведения от собствената им арт галерия. 

Той е в смокинг, тя - в нахална и умопомрачително секси черна рокля от дизайнера Александра Рич. Дрехата е от кадифе и дантела, като плътните й части са отпред и отзад, а двете страни са прозирни, заради ефирната дантела, която авторът на роклята е решила да сложи на това съблазнително място. Деколтето е дълбоко, контрапункт на голотата на гръдта са обемните дълги ръкави.Въпреки каменната физиономия на госпожа Бийбър, вероятно в отговор на досадно дебнещите отвсякъде папараци, семейството изглежда както винаги ефектно, влюбените са много заедно, много близки, а според жестовете на Джъстин - вижте как едната ръка крепи рамото на възлюбената, другата свойски придържа хълбока й, или пък и двете ръце обграждат талията на мисис - той е загрижен за нейното добро настроение, а защо не и физическа кондиция, ако приемем за верни току що появилите се слухове, че двойката очаква първо дете, четете тук. Тя, от своя страна, е загрижена да изглежда добре и да не се нервира твърде от факта, че светът ги преследва 24/7, все едно къде, все едно кога.   


Ваканцията на известните: Хейли и Джъстин в Южната ни съседка, сексапилно и весело лято


Усмивки и полъх от спокойствие се появяват по лицата на Джъстин и Хейли едва когато вече са в галерията, далеч от хилядите втренчени очи. Като гледаме колко красиви са тези двама на снимки, представяме си колко още по-красиви са на живо. Как да не ги дебне човек, макар че и леко ни е жал... Натискът е нечовешки, но звездният статут си има цена.   


Lunchtime Shopping: 6 фита, вдъхновени от Хейли и Джъстин Бийбър при Макрон


More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 14 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.