Следва

Ваканцията на известните: Ким в микро бикини и прочие красота

Преса и бюст за завиждане: Меган Фокс в неон от Jacquemus

Най-привлекателна лисица в, меко казано, топ форма 

Celebrities преди 1 година

Титлата "Мис изключителни коремни мускули и най-красиви гърди в Лос Анджелис" определено бихме присъдили на Меган Фокс. Красавицата надмина колежките си от звездната компания първите красавици на Холивуд, отивайки на концерта на любимия си Machine Gun Kelly в неонов костюм на Jacquemus (четете още: Jacquemus, Fall 2022, READY-TO-WEAR).

Ефектно горнище с пикантни бели детайли подчертава по най-добрия измислен на света начин гърдите и раменете на звездата, като в същото време разголва стоманено очертания корем. Искане се да намерим кусур, но няма! Очевидно е настъпил моментът, в който трябва да разпечатаме снимката на Фокс и да я закачим на видно място за допълнителна фитнес мотивация (четете още: Розови: Меган Фокс и Machine Gun Kelly на премиерата на документалния му филм).

PS. В ръцете на Меган е прекрасната жълтозелена чанта на YUZEFI.

Съжаляваме, Емили, но Джулия Фокс има най-добрата коремна преса в Холивуд

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 12 часа

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 1 ден

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 2 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.