Следва

Ваканцията на известните: Ким в микро бикини и прочие красота

Преса и бюст за завиждане: Меган Фокс в неон от Jacquemus

Най-привлекателна лисица в, меко казано, топ форма 

Celebrities преди 1 година

Титлата "Мис изключителни коремни мускули и най-красиви гърди в Лос Анджелис" определено бихме присъдили на Меган Фокс. Красавицата надмина колежките си от звездната компания първите красавици на Холивуд, отивайки на концерта на любимия си Machine Gun Kelly в неонов костюм на Jacquemus (четете още: Jacquemus, Fall 2022, READY-TO-WEAR).

Ефектно горнище с пикантни бели детайли подчертава по най-добрия измислен на света начин гърдите и раменете на звездата, като в същото време разголва стоманено очертания корем. Искане се да намерим кусур, но няма! Очевидно е настъпил моментът, в който трябва да разпечатаме снимката на Фокс и да я закачим на видно място за допълнителна фитнес мотивация (четете още: Розови: Меган Фокс и Machine Gun Kelly на премиерата на документалния му филм).

PS. В ръцете на Меган е прекрасната жълтозелена чанта на YUZEFI.

Съжаляваме, Емили, но Джулия Фокс има най-добрата коремна преса в Холивуд

More from View Sofia

Има ли значение ринопластиката, след като си най-обичаната кралица на света: Рания преди намесата

Celebrities преди 1 година

Кралицата на Йордания, обожаемата съпруга на крал Абдула II, се възприема като икона на стила и една от най-красивите жени в съвременните монархии - наричат ​​я „диамантът на Близкия изток“. Въпреки това не може да се твърди, че Рания е наследила външния си вид. Връщаме се в младостта и разбираме, че не всичко е, каквото изглежда, което никак не пречи да си прекрасен. 

More Celebrities