Следва

Анджелина Джоли в памет на майка си, починала от рак: "Моля ви, грижете се за себе си"

Робърт де Ниро отново татко на 79 години

Актьорът разкри в интервю, че наскоро се е родило седмото му дете, с което се присъедини към редиците на известните мъже, които отказват да остареят

Celebrities преди 11 месеца

Докато интервюира Де Ниро за новия му филм "За баща ми", репортерката на ET Канада Бритни Блеър каза: "Знам, че имате шест деца". Де Ниро бързо я поправи, като заяви: "Всъщност седем. Току-що ми се роди бебе." Актьорът не разкри пола и името на най-малкото си дете, нито потвърди коя е майката. Ние все пак знаем това: става дума за настоящата любима на звездата, треньорката по бойни изкуства Тифани Чен - наскоро тя попадна в обективите на папараците със заоблено коремче. За романа на Робърт и Тифани за първи път се заговори през 2021 г. - тогава те отпразнуваха заедно 78-ия рожден ден на актьора във Франция. По-късно те отново направиха съвместно пътуване, този път до Испания. Двойката се срещна на снимачната площадка на филма от 2015 г. "Стажантът".


Робърт Де Ниро и Тифани Чен

Представител на Де Ниро също потвърди раждането пред Асошиейтед прес.

Де Ниро и първата му съпруга, Даяна Абът, са родители на Дрена, на 51 години, и Рафаел, на 46.

От втория си брак с Грейс Хайтауър той има син Елиът, на 24, и дъщеря Хелън Грейс, на 11.

През 1995 г. Робърт посреща близнаците Джулиан и Аарон, на 27 години, заедно с бившата си приятелка Туки Смит.

В момента Де Ниро промотира новата комедия "За баща ми", която ще излезе на екран на 26 май. Той е двукратен носител на "Оскар" за поддържащата си роля в "Кръстникът II" и за най-добър актьор в "Разяреният бик".

През 2011 г. получи наградата "Златен глобус" за влиянието си върху света на киното, а пет години по-късно бе награден с Президентския медал на свободата от тогавашния президент Барак Обама.

Кои са другите най-възрастни татковци звезди?

Британският певец Мик Джагър е на 73 години, когато през 2016 г. се ражда осмото му дете - Деверо Октавиан Базил - от балерината Мелани Хамрик.

Алек Болдуин има осем деца от съпругата си Хилария, като най-малката е Илария Каталина Ирена.

Шотландският певец Род Стюарт създава осем деца за период от 48 години. Най-малкото му дете е Ейдън Патрик, роден през 2011 г., когато сър Род е на 66 години.

Чарли Чаплин е известен с това, че се среща с много по-млади от него жени, като среща последната си съпруга Уна О'Нийл, когато е на 54 години, а тя на 18. Двамата имат осем деца, като последното, Кристофър, се ражда, когато Чаплин е на 73 години.

Вижте още >>> ЧРД 8, изящна Шарлот от Кеймбридж: осмата годинка в кадри

More Celebrities