Следва

MEGDANA FEST: Най-голямото представяне на български модни марки в The Mall

Анджелина Джоли в памет на майка си, починала от рак: "Моля ви, грижете се за себе си"

Анджелина Джоли не е фен на социалните мрежи, но се активизира, когато държи да предаде важно послание 

 

Celebrities преди 7 месеца

Вчера, в Световния ден за борба с рака на яйчниците, 47-годишната актриса написа пост с важно послание към всички жени. В чест на своята майка, която умира след дълга битка с рак на гърдата и рак на яйчниците, Джоли призова всички ни да се грижим по-добре за себе си, като правим и редовни прегледи.

Тя сподели детска снимка, на която позира с майка си Маршелин Бертран, на която изключително много прилича.

Утре майка ми щеше да празнува 73-годишния си рожден ден. Тя почина преди 15 години след дълга битка с рак на гърдата и рак на яйчниците. През юни ще ме дели само месец от възрастта, на която й поставиха диагнозата. Направих си превантивни операции, за да се опитам да намаля риска, но продължавам да ходя на прегледи.

Изпращам любовта си към всички, които са загубили любим човек, и сила към тези, които в момента се борят за живота си и живота на тези, които обичат.

А всички останали жени, моля ви, отделете време да се погрижите за себе си и да си направите мамографии, кръвни изследвания и ултразвук, особено ако имате фамилна анамнеза за рак.

Семейството на Джоли има дълга история с това заболявне. Нейните леля и баба също умират от тази болест.

More from View Sofia

15 години Филип Морис България, 15 стажанта: Мариана Арсова, усмивка за реклама

All About Life преди 2 години

Филип Морис България, вдъхновяващата, социално отговорна и устойчива компания – отличена като „Top Employer" през последните 5 години, да пишеш за която е чудесно усещане, а да работиш там – още по-голямо удоволствие, е на българския пазар, от 15 слънчеви обиколки. За 15 млади български студенти това е истински празник, тъй като компанията решава да отбележи повода като им даде шанс за старт в кариерата след една предизвикателна година. За лятната стажантската програма на Филип Морис България ви разказваме, запознавайки ви с 4 млади стажанта-усмивки, като започваме с:

More Celebrities