Victoria’s Secret Fashion Show: Най-запомнящите се визии през годините

През годините грандиозното модно шоу на Victoria’s Secret толкова много се промени, че гледайки стари снимки дори не можем да повярваме на очите си...

През годините грандиозното модно шоу на Victoria’s Secret толкова много се промени, че гледайки стари снимки дори не можем да повярваме на очите си.

Първото по рода си ревю на модната марка е през 1995 година, като тогава в списъка с ангели влизат имената на: Стефъни Сиймор, Бевърли Пийл и Ребека Ромейн.

В началото спектаклите на Victoria’s Secret всъщност не са никак толкова грандиозни и дори се състоят в луксозни ресторанти като The Plaza и Cipriani, но с времето всичко това се променя.

За първото някога излъчвано шоу на марката, което се пуска в прайм тайма през 1999 година, се включват близо 2 милиона зрители. Именно и оттогава започва грандиозният възход на добре познатите ни много бляскави, цветни и кукленски ревюта, на които сексапилни мацки ни представят луксозни сутиени и бикини.

Тазгодишното Victoria’s Secret Fashion Show ще се състои на 5 декември във френската столица Париж, а по котешката пътечка ще се разходят мацки, чиито имена ви разкрихме ТУК!

За за загреем подобаващо за новите модели, които ще ни предложат от VS, решихме да върнем лентата назад и да си припомним най-запомнящите се визии от ревютата на марката през годините в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia