Следва

Когато на Дейвид Бекъм му стане скучно...

Поредната: И Кендал НАПОМПА устни

Очевидно манията за пластични корекции на кланът Кардашян застигна и Кендал Дженър...

Други преди 7 години

Очевидно манията за пластични корекции на кланът Кардашян застигна и Кендал Дженър.

По-малката сестра на Ким Кардашян вече се хвали с нови по-големи и плътни устни, но категорично отрича да се е възползвала от всевъзможните иновативни козметични интервенции на пазара.

Още от вчера феновете на младия модел заподозряха, че във външния й вид има нещо нередно, като моментално забелязаха подпухналата й уста.

Малко след сериозната фен дискусия, сестрата на Кендал - Кайли, се включи в социалната мрежа, като поясни, че устните на брюнетката са по-големи само и единствено заради червилата от Kylie Cosmetics.

От снимки споделени от самата Кендал обаче виждаме, че устата й продължава да е по-плътна от преди. Моделът, публикува кадри от семейната вечеря по случай Деня на благодарността, от които ясно си личи, че няма червило, но продължава да има по-големи устни.

Припомняме, че преди време сестрата на Кендал - Кайли, по подобен начин се опитваше да излъже почитателите си, твърдейки, че големите й устни са дело на добър гримьор. В последствие 19-годишната девойка си призна, че ги е блъскала с инжекции.


More Други