Следва

Три за щастие: Григори Кюлев за модния подиум и още нещо...

Test Drive: Брюнетката, Блондинката, Avon... в Beauty Friday

It's Friday night... Time to be a hero and rescue some wine trapped in a bottle...

Face преди 6 години

Излизането петък вечер е ритуал, който неволно повтаряме и в сряда, и в четвъртък, и, общо взето, всеки ден от седмицата. Мина времето, когато само срядата се славаше с името "малък петък"...

Графикът е ПРЕнатоварен и всяко красиво момиче има нужда от глътка свобода за сетивата в края на работния ден. Коктейл + още нещо!

Малко преди да заключим офиса, по устните ни, очертани с алено, усещаме привкуса на първокласно вино, тръпката на първата глътка и сладките приказки. Бързаме, но имаме цялото време на света, за да преначертаем красотата САМО с четири продукта. Два за мен, два за нея. Всеки, напълно подхождащ на махагоновите коси и бялата порцеланова кожа.
 

Брюнетката
Обича семплите неща. Педантична е и знае, че less is more. Именно заради това винаги държи да почисти лицето преди макиажа. "Прегръща" кожата с освежаващ почистващ гел Avon True NaturaEffects и си подарява моментален блясък, благодарение на активния комплекс от семена и ядки от сапунено дърво.Следва: The Secret? Всичко се крие в дълбокия поглед, нали? Брюнетката е напълно наясно с това, а Wide Awake спиралата на Avon True Colour й позволява да отприщи звяра в себе си... този звяр, който пърха с дълги, наситено черни мигли, готови да оплетат всеки ухажор в мрежите си. Петък е неин... НЕ, всеки един ден от седмицата Е неин! 

Блондинката
Дръзка, тя хваща окото не само с нюанса на косата и убийствения поглед, но и с... облечените в Eternal Flame на Avon True Colour устни, защото "добрите момичета" знаят, че червилото трябва да е трайно, наситено и винаги най-доброто. Защото те, добрите, предпочитат... лошите, във всяко отношение.


А за да изпъкнат устните й още повече, тя има и таен помощник! Той, който крие малките женски особености и е в цвят Fair. Перфекционист, побран в 6ml - течен коректор Avon True Colour. Две движения, два продукта и нощта е нейна! 


Този месец успяхме да се сдобием с тези страхотни продукти на Avon от техния Beauty Friday! Можете да ги откриете както в брошура 16 между 256 и 271 страница, така и онлайн ТУК!

More Face