Следва

Пудра с токчето: новата TikTok мания

Есента и седемте тренда: най-модерните маникюри на сезона

Ноктите буквално се разлистват 

Nails преди 6 месеца

Тази есен те, красивите ни, перфектно поддържани маникюри, се разпенват, разлистват, остъкляват и всичко друго, което изисква добре премерена естетическа смелост за незабавен, супер впечатляващ ефект. В тренда са солените вълни на лятото, точно както и първите лъчи на предстоящата пролет. Ръцете хармонират с неуморния ход на времето, а бюти феновете възприемаме хитри начини на изразяване чрез тях. Ето как изглежда систематизирано есенното маникюр вдъхновение на 2023 според френския Vogue.

1. Слоеве

Като не е нужно да избираме конкретен есенен цвят. Градиентните нокти са идеалният начин за елегантен личен почерк в стила благодарение на уникалната си абстрактна естетика.

2. Перли

Перлените нокти са класика, извънредно модерна тази есен. Добавянето на графичен релеф чрез добавяне на текстура към маникюра е тайната на сезона - смела и дръзка, но и елегантна и шик. 

3. Гранат

Гранатът е символ на мощната живителна сила на Земята, на страстта и здравето, на лукса и богатството. Дълбокото и интензивно тъмночервено на камъка е цветът на есента. Има харизма, безпогрешен е в стилови комбинации от всякакво естество, но е и внушава леко статично усещане. Лак за тотални класици, точно като Дженифър Лопес в последната седмица

4. Анималистични

Есента е време, на което животинските щампи в топли тонове отиват много. Смели шарки като леопард, питон и зебра добавят секси акцент към семплите есенни тоалети.

5. Добрата стара шарка

Според степента на палавост на настроението ни, тези изрисувани красоти се променят като тенденция от сезон на сезон, но имат постоянното свойство да носят свежест и кеф. С дискретното падане на температурите, избираме дискретно затоплящи и по-скоро неутрални комбинации и приятни детайли и форми като звезди, цветя, пеперуди и снежинки.

6. Маслини

Вторият цвят след граната, абсолютно задължителен тази есен, е маслинено зеленото. По-земно от гранатово червеното, то е идеално за креативни и едновременно съзерцателни натури, за които естетиката на околния свят е непосредствано свързана със собственото им чувство за същата. 

7. Китка цвят

Пренесени от лятото и дори от по-рано, от пролетта, малките нежни цветя се променят в синьо-сиви и маслиненозелени, съвпадащи с цветовете на света извън прозореца.

Trend report: "водни" нокти или маникюрът плажува.

More Nails