Следва

Когато красотата фалира или банкрута на организаторите на “Мис Вселена"

Пудра с токчето: новата TikTok мания

Гримираме се със сандалите на Loewe 

Face преди 5 месеца

Лявата за фон дьо тен, дясната за руж! Новите сандали на Loewe - Petal brush heel попаднаха в радара на вниманието ни не защото дизайнът им е повече от уникален, а защото видяхме как могат да се използват за грим.

Испанският моден бранд много държи на страстта си към необичайните дизайни. Моделът Objets Trouvés (намерени неща) е истинска революция, която преобърна света на високите токчета и ги превърна в начин на себеизразяване и ние ги обожаваме. Най-новото предложение на Loewe включва изискани сандали с фини кожени каишки, чиито токчета са моделирани във формата на класически четки за грим (вижте още: Най-модерните 5 модела обувки на есен 2023).

Мислехме, че надали някой някога се е замислял да използва сандалите по начин, различен от традиционния, но TikTok ни обори. Вече няколко различни създателя на съдържание споделят видеа на новите си brush heel sandal, които, преди да обуят, използват, за да нанесат фон дьо тен или пък руж на лицето си.

@laravioletta_ #stitch with @IZZI left for foundation, right for blush #LOEWE #LOEWEFW23 #LOEWEcollaboration ♬ Originalton - laravioletta_

Трябва да признаем, че подобни грим рутини изглеждат колкото комично, толкова и логично. Но това е един от начините, чрез който Loewe доказва, че е един от най-закачливите, освен свръхлуксозни, модни брандове, чиито решения разширяват границите и прегръщат творчеството във всичките му форми (Ойлинг, скин-сайклинг, слъгинг: най-новото в личната beauty грижа).

Ние не можем да гарантираме нищо друго, освен че след тези видеа, ни се иска да си купим чифт от тези прекрасни обувки - не за да гримираме с тях, разбира се, а за да придобием походката на момичета, стъпващи върху четки за пудра с диаманти.  

More Face