Следва

Лесната прическа, която всички готини момичета на Копенхаген носят

Превърнете ноктите си в платно: 5 идеи за следващото посещение при маникюриста

Розов блясък или елегантн нюд, напомнящ цвета на любимото кафе - изборът е във, и върху, вашите ръце 

Nails преди 5 месеца

Изкуството на маникюра е сложна дисциплина, която всички жени разбират и малко мъже доумяват. Познаваме до най-малкия детайл болката при търсенето на вдъхновение за маникюр - преглеждането на снимки, статии, видеа и прочие. А когато ситуацията изисква да съчетаем ноктите си с предстоящо важно събитие или да го адаптираме спрямо ежедневните си тоалети, степента на драматичност се увеличава значително. С тази мисъл и за всеобщо улеснение, днес представяме петте най-нови тенденции при ноктите, които да ви вдъхновят за следващото ви посещение при маникюриста >>>

Върнете се към червеното

Мислите си, че червената гама вече не е актуална, нали? Да, но не съвсем - ако не сте сигурни какъв цвят за нокти да си изберете за разгърналата се есен, вземете пример от Виктория Бекъм, София Ричи и Кара Делевин, които наскоро се появиха с нокти в различни нюанси на червеното. То помага на всеки тоалет да изглежда полиран и изчистен, а освен това има нюанси, които подхождат на всеки цвят кожа.

Longwear на Essie в оттенък Paint the Gown Red е изключителен избор за всеки, а Le Vernis на Chanel в нюанс Bois des Iles е кафяв цвят, вдъхновен от земните тонове на индийското лято. Ако пък искате нещо по-драматично и наситено - Vernis Nuit 1947 на Dior е перфектният сливово-лилав оттенък.

Опитайте Barbiecore

Феноменът около Барби и всичко свързано с филма за нея е модна тенденция, чието влияние няма да затихне скоро. Хаштагът #barbienails в момента има 215 милиона прегледа в TikTok и те непрекъснато се увеличават (вижте още: Чудим се дали ни харесва: Barbie x Crocs).

Тук възможностите за маникюр са много и разнообразни - от изчистен френски в контрастни розови нюанси до яркорозови щампи, декорации и пайети за постигане на ефект на калейдоскоп. Накратко, всичко е позволено... стига да е розово.

С аромат на кафе

Разказвали сме ви за страстта на звездите към лате грима, но отскоро концепцията за всичко, вдъхновено от кафето, се разпространи и в областта на маникюра. Различните кафяви и бежови оттенъци са идеалният начин да синхронизирате ноктите си с настъпващата есен, без да посягате към готически, вампирски тонове.

Сезонен блясък

Тъй като Коледа е сравнително близо, блясъкът и лъскавите хромирани покрития са актуалната новост при ноктите в момента. Уникалното в тази тенденция е, че към всяка цветова гама може да се добави текстурирано покритие. Подберете перлен хром върху обикновен шоколадово-кафяв цвят, за да създадете маникюр ала "глазирана шоколадова поничка" - запазената марка на Хейли Бийбър.

Новият nude

Ноктите оцветени в нюанси, близки до тези на кожата ни, никога не са излизали от мода, а за есента на 2023 те са по-предпочитани отвсякога. Избират ги дори модели за изявите си на подиума. Пример за това са ноктите с млечен оттенък, които Кая Гербер показа по време на представянето на Valentino.

Тайната тук не се крие толкова в избора на цвета, колкото в поддръжката. Затова е важно да поддържате кожичките оформени и здрави, както и редовно да нанасяте масло за кожички, за да защитите ноктите от по-ниските температури и да запазите вида им такъв, какъвто е след посещението в салона за красота.

More Nails