Следва

Секси Джорджина Родригес за Guess

Зелената рокля на Виктория Бекъм или когато модата се превръща в култ

Фразата "култов артикул" се използва често, но когато една и съща дреха е била носена от инфлуенсъри, супермодели и кралски особи, тя със сигурност заслужава това признание

All fashion преди 9 месеца

През септември Бела Хадид дефилира на ревюто на Виктория Бекъм за пролетта на 2023 г., облечена в миди рокля в цвят лайм, която дотолкова се хареса на почитателите на модата, че започнахме да я виждаме навсякъде - от коронацията до Уимбълдън (вижте още: Mентовозелен Уимбълдън: Принцеса Катрин се срещна с Федерер).

Естествено, госпожа Бекъм винаги е била най-добрият посланик на собствената си марка и затова беше първата, която облече изключителната зелена рокля, съчетавайки я с черни кожени ботуши за среща със съпруга си Дейвид в Ню Йорк през октомври. Само три месеца по-късно Кендъл Дженър се появи с миди роклята на парти в Дубай, като я носеше точно както приятелката ѝ Бела на подиума - с черни кожени ръкавици, прибрана назад коса и остри черни кожени ботуши от The Row (вижте още: Фурор в Париж: течната памучна рокля на Бела Хадид на ревюто на Coperni).

През май роклята отново се върна в центъра на вниманието, този път върху кралицата на Испания - Летисия, която присъства на тържествата по случай коронацията на крал Чарлз III. Изборът на лондонски дизайнер, разбира се, беше дипломатическо решение на Летисия, която персонализира визията като добави диамантена брошка с деликатна форма на панделка, както и елегантни обувки на висок ток. (вижте още: Нечовешки шик: Кралица Летисия на коронацията на Чарлз III).

Последната поява на вече знаменитата дреха беше на Уимбълдън тази седмица, където приятелката на Ромео Бекъм - моделът Миа Реган, носеше култовият тоалет - перфектен избор за ден на тенис и питиета на SW19.

Роклята безспорно е героят на сезон Пролет/Лято 2023, както и основният елемент в колекцията на VB. Ревюто на модната марка за сезона беше открито с нежно лавандулова версия, супермоделът Бела Хадид се разходи по подиума в зелена интерпретация, а Бекъм направи последния си поклон в края на ревюто, облечена в същата рокля, но в черно.

Не можем да обвиним никого за избора на подобен моден артикул, защото той е перфектното елегантно решение за всякакви събития, а и изглежда еднакво добре както с обувки на ток, така и с ботуши. Браво на Вики Бекъм за лекотата и изискаността на дизайна!

More All fashion