Следва

Приятно смирена елегантност: Кралица Рания на коронацията на Чарлз III

Нечовешки шик: Кралица Летисия на коронацията на Чарлз III

Ако трябва да посочим една дама от кралските семейства, представени вчера в Уестминстърското абатство на коронацията на Чарлз III, от която шапките падат и дъхът спира, нека е Летисия, като сме готови да спорим 

 

Celebrities преди 11 месеца

Новият Крал наруши 900-годишната традиция на коронациите в Британската империя, която повеляваше на церемониите по коронация на британски монарх да не присъстват други короновани особи. Така, кралете и кралиците на света станаха очевидци от възможно най-близо на историческата церемония вчера. 

Кралица Летисия пристигна в Лондон със съпруга си крал Фелипе. 50-годишната хубавица се отнесе смело към стиловата задача по толкова важен повод и заложи на силна цветово комбинация от розов блейзър с пеплум и плисирана пола - всичко под авторството на американската дизайнерка Carolina Herrera. Чантата в нейния стайлинг, идеално подбрана, също е от модна къща Ерера. 

Предната вечер, за приема в Бъкингамския дворец, Летисия избра зелено творение на Виктория Бекъм на цена 850 долара. Сложният иначе нюанс е превъзходно подбран за натюрела на бившата журналистка, днес Кралица, а фината комбинация с обувките и чантата в кадифено тъмносиньо, е за отличен 6. 

 

More Celebrities