Следва

Безусловно перфектна: Принцеса Катрин на коронацията на Чарлз III

Приятно смирена елегантност: Кралица Рания на коронацията на Чарлз III

Високо деколте, изключително прецизен детайл, много нежност в нюанса... Кралица Рания, с идеално разпознаваемия й чудесен стил на кралска особа с вкус, и съпругът й крал Абдула II бяха сред поканени на церемонията по коронясването на Чарлз и Камила в Лондон вчера

 

Celebrities преди 11 месеца

Йорданската кралска двойка пристигна в Уестминстърското абатство в Лондон заедно с редица внимателно подбрани гости, които проследиха с очите си официалното предаване на британската корона.

52-годишната кралица на Йордания бе безукорна в семплото творение във ванилен нюанс на дизайнерката Тамара Ралф, придружено от подходяща шапка, малка чанта и бели обувки на ток, и симпатично оформената фризура с подчертано женствена и секси форма.  

На официалния прием преди коронацията в Бъкингамския дворец Рания се появи в кафява рокля, отново високо затворена на шията и с дължина на сантиметри над глезена, комбинирана с детайли в златно. Роклята в горната си част наподобява корсет със симпатичното си, малко викторианско закопчаване, и идва по поръчка от модна къща Schiaparelli. Нюансът е изумително подходящ за тена, очите и косита на крисавата йорданска кралица. Адмирации за стилистичния екип! 

 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.