Следва

Седмица на висшата мода в Париж: Valentino Haute Couture Fall 2023

Секси Джорджина Родригес за Guess

Когато екипът е силен и сплотен, резултатът е повече от добър. Доказателството от последните дни? Модният фотограф Нима Бенати снима по великолепен начин мисис Родригез, от което получаваме приятно интригуваща рекламна кампания, в която Джорджина спокойно може да бъде сравнена с фаталната ранна Моника Белучи

All fashion преди 9 месеца

Джорджина Родригес застава в центъра на вниманието за кампанията на Guess за Есен 2023.  Фотосесията е заснета в мадридския хотел Santo Mauro и излъчва неоспорим блясък. Джорджина улавя и предава духа на колекцията на Guess и с това се присъединява към останалите успешни лица на френската модна къща - Карла Бруни, Джиджи Хадид и Летисия Каста.

На един от кадрите Джорджина грее в рокля с флорален принт, която изящно очертава извивките на фигурата ѝ със силует на пясъчен часовник. На друго изображение я виждаме в бяла рокля, украсена с деликатни детайли от волани, а като завършек - ярка червено-оранжева чанта (вижте още: Злато и за Джорджина Родригес: секси мама на фестивала в Кан).

Безспорно, половинката на Роналдо е най-забележителна и изкусителна в роклята на марката  без презрамки, допълнена от дълги ръкавици и украсени с дантела чорапогащи. Уау! е малко, вижте >>> 

В свое изказване по повод участието си в рекламата на Guess, Джорджина споделя, че почита ценностите на Guess и намира колекциите им за едновременно секси и властни. Красавицата харесва начина, по който марка си играе с женствеността и вечната елегантност и интерпретира усещането си наистина чудесно в този успешен професионален ангажимент (вижте още: Мъничко беличко с мъничко лилавичко: Джорджина на Роналдо в Мадрид).

More All fashion