Следва

Арън Тейлър-Джонсън за Acqua Di Giò

Крадем: маникюрът за годеж на звездите

Когато ни зарадват с пръстен!

Nails преди 3 месеца

Няма жена на този свят, която да не тръпне в радостно очакване от това, че любимият мъж ще падне на колене пред нея и ще я попита: “Ще се омъжиш ли за мен?”. Ние спадаме към списъка на тези, които все още не са получили заветния въпрос, но вече се подготвяме за него.

На ум прехвърляме тоалети, прически, нокти и грим, нищо, че още не сме сигурни кога ще настъпи специалния момент. В търсене на вдъхновение за маникюр, решихме да споделим с вас списъка ни с перфектните нокти за годеж на звездите. Красиви, семпли и перфектни за снимки в Instagram >>>

Изичстени и неутрални

Неутралните нюанси подхождат на всяка визия и са безпогрешното решение за маникюр за годеж. Те придават нежен отблясък на пръстите, без да отнемат вниманието от красивия пръстен на безименния пръст.

Френски маникюр

Класиката в жанра, която никога няма да ви подведе, е френският маникюр. Една от булките на 2023 година - Никола Пелц Бекъм, избра именно него, за да подчертае красивия диамант на ръката си.

С бронзов ефект

Металният облясък на бронза внася топла нотка в маникюра и е перфектно решение ако искате да украсите ноктите дискретно, но категорично. 

Класическо червени

Стремеж към цвята? Яркият и съблазнителен, вишневочервен маникюр на Мишел Уилямс е идеалната маникюр визия за годеж.

Леко метализиран

Великолепен начин да допълните изчистения дизайн на ноктите си са малките метални детайли, любими на Джей Ло. Френският маникюр придобива нов прочит, когато към него се добави тънка линия с металически отблясък.

Шоколадова мока

Още едно вдъхновение от Дженифър Лопес, този път в популярния нюанс на моката. Богатият шоколадово-кафяв цвят със сиви оттенъци не само е страхотен неутрален избор, но също така идеално контрастира с цветните годежни пръстени.

Белички

Белият цвят е готин, затова няма как да го пропуснем в списъка, освен това е прекрасен намек за предстоящото. 

Хромиран френски маникюр

Обличаме класическия френски с текстурирани сребърни връхчета.

Черно-бяла графика

За нещо по-неочаквано и модерно, комбинирайте бели и черни ивици. Изчистената основа и фините графични елементи създават идеална хармония (четете още: Превърнете ноктите си в платно: 5 идеи за следващото посещение при маникюриста).

С млечни оттенъци

Ефирни и романтични, ноктите в оттенъци, близки до тези на млякото, придават усещане за спокойствие и елегантност. Блейк Лайвли често залага на кремообразна основа с деликатни флорални мотиви, които да подчертаят обещанието за любов. 

Tiffany синьо

Наситеният тюркоазен нюанс е запазена марка на Tiffany & Co., но можете да го изберете и за перфектна монохромна визия за ноктите си.

Натурални

Тихият лукс на София Ричи е олицетворение на това, че естественото е най-красиво. Вместо бял, млечен или кафяв маникюр, София предпочете естествените си къси нокти, за да сподели щастливата новина за годежа си. Просто и елегантно!

Готическо черни

Признаваме, че черното може и да не е най-популярният цвят за маникюр за годеж, но пък е изключително стилно. В случая сме вдъхновени от Кортни Кардашиян и нейните черни, но все пак много романтични нокти.

С гланциран блясък

Хейли Бийбър създаде тенденция в света на маникюра, като представи своите нокти, напомнящи на глазирана поничка, а останалите звезди бързо последваха примера ѝ. Серина Уилямс залага на светлорозови нокти, които блестят ярко като годежния ѝ пръстен.

Приглушено лилави

Сиара доказва, че лилавото е чудесен цвят за нокти, когато е комбинирано с розово с хладен подтон, за да хармонира с всяка кожа.

Златисти 

Обожаваме този топъл златисто-оранжев нюанс, който Бионсе толкова често носи на ноктите си.

More Nails