Следва

Костюмът на Леонардо ди Каприо от "Титаник" отива на търг

Renaissance Tour на Бионсе приключи, продължава като филм

Бионсе просто знае как да прави шоу 

Music преди 6 месеца

Проследихме с огромно удоволствие световното турне на Бионсе - “Renaissance”. То не просто ни очарова, то ни разтърси, като постави нови стандарти в музикалната индустрия за начина, по който трябва да изглежда едно световно турне. Видяхме изобилие от блясък, безброй костюми, обувки и безупречни изпълнения (или по-точно - над 100 тоалета и близо 40 чифта обувки, подбрани специално за турнето). И след като този грандиозен спектакъл приключи вчера вечерта в Ню Орлиънс, се оказа, че Бионсе има още една изненада за нас - "Renaissance Tour" ще живее вечно (вижте още: Модната дипломация на Бионсе - втората най-добра част от турнето на певицата).

Певицата разкри, че е подготвила за феновете филм, посветен на целия път - от издаването на албума “Renaissance” до подготовката по турнето. Сега всички ще имаме възможност да се потопим в магията в турнето. Ето и детайлите около лентата >>>

Кога ще излезе?

“Renaissance” на Бионсе ще се появи на 1 декември 2023 г.

Къде можем да го гледаме?

Филмът ще бъде показван ексклузивно в кината, като билетите за него в САЩ вече са налични. Останалата част от света остава в леко невидение дали ще успее да се наслади на шоуто на Бионсе на голям екран, но певицата обещава, че съвсем скоро можем да очакваме и дата на световната премиера.

Има ли трейлър?

Да,трейлър има! Снощи, след края на последния концерт от турнето, Бионсе сподели в Instagram официалния трейлър към филма. Кадрите я показват зад сцената, докато се подготвя за шоуто, заобиколена от екипа и семейството си. Има особено сладки моменти между певицата, дъщеря ѝ Блу Айви и сина ѝ Сър, който ѝ дава целувка.

Тръпнем в очакване, защото определено знаем на какво е способна Queen Bey! 

More Music