Следва

„Сънуван шепот“ на Явор Янесовски: нежна поезия за романтици, с премиера на 12 септември

Албумът на Травис Скот „Utopia“ с над милиард стриймвания за месец

Записът оглавява класациите на Billboard

Music преди 5 месеца

Рапърът Травис Скот продължава да води световните класации. Броят на стриймванията на последния албум на изпълнителя "Utopia" в стрийминг услугата Spotify официално надхвърли милиард. 

Известно е също, че записът "Utopia" за четвърта поредна седмица заема първо място в класациите на американското музикално издание Billboard. Последните три студийни албума на Скот натрупаха над два милиарда стриймвания в Spotify и е вероятно последният му проект само да надмине предишните резултати.

„Utopia“ на Травис Скот беше най-стриймваният албум на годината в Spotify. От пресслужбата му потвърдиха тази информация, но не разкриха точните числа. 

More Music

Изключителният Сантяго Канон Валенсия с първи концерт в България

Music преди 4 месеца

На 14 декември Софийската филхармония посреща за първи път новата виолончелова звезда Сантяго Канон-Валенсия, който под палката на големия румънски маестро Кристиан Мандеал ще представи Концерт за виолончело и оркестър №1 от Камий Сен-Санс.

Световнопризнатият маестро Кристоф Ешенбах се завръща в София

Music преди 6 месеца

Световнопризнатият диригент Кристоф Ешенбах вече репетира със Софийската филахрмония за концерта си на 26 октомври. В програмата маестрото е включил Увертюрата „Егмонт" и Симфония №7 от Бетовен и Концерта за виолончело от Шуман. Солист на вечерта е Клаудио Бохоркес