Следва

Бела Хадид и FKA Twigs обожават шнолите с кристали на Katya

Арън Тейлър-Джонсън за Acqua Di Giò

Giorgio Armani има удоволствието да обяви британския актьор Aaron Taylor-Johnson за нов посланик на ароматите ACQUA DI GIÒ. Aaron Taylor-Johnson ще участва в кампания, която ще дебютира на 16-ти февруари.

Beauty News преди 2 месеца

„ACQUA DI GIÒ въплъщава начин на разбиране на мъжествеността, който е едновременно свободен, чувствителен и авантюристичен. Всичко това са характеристики, които Aaron изразява с присъствието и характера си. Именно това равновесие между духа и тялото ме убеди, че той е правилният човек, който да представлява аромата. Аaron притежава енергия и красота, които са едновременно самоосъзнати и емблематични в наши дни“, споделя Giorgio Armani.

„Творческият му гений, неговата непреходна изтънченост и безупречният му вкус са само някои от безбройните отличия на г-н Giorgio Armani. За мен е чест, че бях избран да представлявам емблематичния му аромат ACQUA DI GIÒ като негов нов посланик на марката. Всъщност отдавна съм почитател на ACQUA DI GIÒ – заради неговата чистота и неописуема свежест. Винаги съм чувствал, че притежава тази неуловима комбинация от мъжественост и чувствителност – почти магическа връзка с природата и с подмладяващата сила на морето“, добави Арън Тейлър-Джонсън.

Арън Тейлър-Джонсън е актьор, чийто талант е многообразен. Неговият афинитет към изкуството се излъчва отвътре; чрез всяка уникално различна роля, която той е въплътил, неговото магнетично присъствие е пленявало публиката по целия свят. Способността на Арън Тейлър-Джонсън да се свързва с лекота със своята среда и емоции олицетворява същността на модерната и осъзната мъжественост – визия, дълбоко запечатана в ACQUA DI GIÒ.

More Beauty News