Следва

Крадем: маникюрът за годеж на звездите

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 24

Gucci Guilty Elixir de Parfum Pour Femme и Pour Homme - черешката на тортата в тазгодишния ни Коледен #giveaway, са най-новата и най-въздействаща покана за любов и себеприемане, която ни изпращат от Gucci Beauty.

 

Beauty News преди 4 месеца

Създаден, за да вдъхнови приказната връзка с автентичността, този дует аромати празнува класическите Gucci Guilty парфюми, като засилва най-ценните им съставки във вечно модерни ухания. Представени в елегантно оцветени флакони, тези два съблазнителни аромата са най-близкото до съвършенството притежание в парфюмната вселена на 2023-та.

Guilty Elixir на Gucci за Нея и Него са великолепни амброви ухания, които приемат безброй форми на силно индивидуално звучене в зависимост от енергията, която носите. И двата аромата са дръзки и елегантни, категорични, но меки, цветно ексцентрични, но и завладяващи и изтънчени. Когато напръскате шията, деколтето и китките си с новите аромати (на пазара от 15 септември) на италианския бранд, ще усетите как автентичната ви същност реагира спонтанно и с любов на ароматното предизвикателство. Guilty еликсирите на Gucci ни карат да празнуваме. Да празнуваме новия ден, новата година, новия повод за щастие, новото аз, новото ти... Направени с любов и за любов, те са новата двойка ароматни бижута, които носим всеки ден, по много, и заедно с най-обичания ни човек.

Gucci Guilty Pour Femme Elixir de Parfum е амбров флорално-дървесен аромат, над който работят парфюмеристите Quentin Bisch и Nathalie Cetto. Наситената ванилия в основата се пробужда от тъмните семена тонка, допълнени от характерните за Gucci Guilty пачули, мандора и флорална, женствена глициния. Връхната нотка е на бергамот, прекрасно балансирана от роза, османтус и сладък и мек виолетов акорд. За нас парфюмът идва разкошен лилав стъклен флакон от 60 мл. Своеобразна игра с прозрачността и с релефно преплетено лого GG допълва изискания стил на това ново попълненние в ароматното портфолио на марката.

Наситено ухание за страстна връзка, Gucci Guilty Pour Homme Elixir de Parfum е дървесен, амбров кожен аромат за мъже. Куентин Биш и Натали Чето и тук внасят смела и чувствена основа от ванилин, амброфикс и бензоин, която е подсилена от свръхдоза пачули, допълнена от пламенна и благородна сърцевина от масло ирис, портокалов цвят и чувствен османтус. Ароматът за мъже се допълва от изкусителни акценти от пикантно и опушено индийско орехче. Gucci уханието за мъже идва в свеж зелен стъклен флакон от 60 мл, който е съвсем дословно второто аз на дамския аромат.

Gucci Guilty Elixir de Parfum Pour Femme и Pour Homme са ода за себеприемането, приятелството и любовта във всичките ѝ форми. Комплекта от двата най-нови парфюма на Gucci ще е за един от вас, в най-тържествения ден на Коледните празници, изтеглен на случаен принцип от всички вас, а условието е:

- следвайте ни в Инстаграм;

- харесайте поста ни;

- тагнете трима приятели в коментар под поста.

Стартираме сега и обявяваме името на късметлията на 2 януари 2024 година!

Щастлива Коледа, късмет, споделеност и любов!

 

More Beauty News