Следва

Памела Андерсън, Амита Суман и Грейс Кодингтън в зашеметяваща кампания на Pandora

Хари Стайлс и трите парфюма, вдъхновени от секса

Harry Styles пуска 3 парфюма, вдъхновени от секса: Closeness, Rivulets и Bright and Hot

Beauty News преди 5 месеца

Хари Стайлс пуска 3 парфюма, вдъхновени от секса, точно 2 години, след като сладурчето стартира собствената си линия за красота. Беше 2021 г., когато страницата @TheHarryNews - неизчерпаем източник на новини за всичко, свързано със стил - обяви интереса на певеца и актьор към грима & Co., следвайки тенденцията на много други звезди като Ким Кардашиян, Кайли Дженър, Селена Гомез и Риана.

Регистрирайки търговска марка на 25 май същата година, бизнесът е описан като „търговия на едро с парфюми и козметика“, а Стайлс е упоменат като „директор“. И ако лакът за нокти, грижата за кожата и гримът не отнеха много време (спомняме си и колаборацията с Marco Ribeiro, която все още може да бъде закупена онлайн), нямаше сериозни новини за парфюмите. Досега. Въпреки че, нека си признаем, парфюмът би бил най-нормалното нещо за рекламния говорител на унисекс аромата Mémoire d'une Odeur от Gucci.

Но ето ни с новината най-накрая: ще има три аромата Pleasing, създадени в сътрудничество с Robertet Group. Обонятелната обща нишка ще бъде една и само една: сексът. От друга страна, имената на парфюмите - Closeness, Rivulets и Bright and Hot го подсказват. Не много нова тенденция (как да забравим свещта, вдъхновена от вагината и оргазма на Гуинет Полтроу?), която Хари Стайлс прегръща, предвиждайки, че вдъхновението идва от контакта с кожата на други хора. Олфактофилия, някой? И докато чакате да откриете парфюмите на Pleasing, ето три неща, които трябва да знаете за марката >>>

1. Значението на името

Бизнесът е регистриран под името Pleed As Holdings Limited, по-късно става Pleasing. Вдъхновението може да дойде от „толкова доволен като Пънч“- идиоматичен израз, вдъхновен от кукленото шоу Пънч и Джуди, много популярно във Великобритания, което все още се използва много и което показва голямо чувство на гордост или удоволствие. И това пасва идеално на намеренията на марка за красота в свят, който празнува грима като източник на забавление и творческо изразяване (вижте още: Петъчна доза секс: Хари Стайлс, адски МОДЕРЕН, супер СТИЛЕН, мега СЕКСИ).

2. Към кого е насочен?

Към всички, разбира се. Застъпник на плавността на пола и себеизразяването, Стайлс не се въздържа, когато става въпрос за нарушаване на социалните норми. Подпомаган от стилиста Хари Ламбърт, бившата звезда на One Direction, 29, редовно носи тоалети, които надхвърлят половите граници на сцената или на червения килим, обикновено парчета от Gucci или дизайнера Харис Рийд, който стартира собствена линия за красота в сътрудничество с MAC Cosmetics (вижте още: Малки детайли, големи емоции: сватбата на Харис Рийд от Nina Ricci).

Гримът също не е чужд на Стайлс, просто погледнете корицата на Beauty Papers за 2020 г., освен това често носи лак за нокти. Като на Met Gala 2019 , където редуваше черен и аквазелен лак. Всичко това предполага, че марката, ако някога види светлинаа, ще изпрати силно послание за приобщаване, с подход към красотата, основан на игра, свобода и креативност. 

3. Новата марка за красота на Harry Styles = естетика

Бохемски микс без пол, подчертан от рокендрол чувствителността. Спомняте си визията за Грами 2021, на снимката горе със зелената боа, нали? Точно така - сила и деликатност или нахално отношение в устойчива опаковка. От друга страна, когато става дума за гримьори, Стайлс е работил с много творци през годините, от Лу Тийздейл в дните на неговата момчешка група, до Томас де Клуйвър от Gucci и Луси Бридж за изображенията на нейния албум, всички известни със смелия си подход към цветовете и способността си да мислят извън кутията.

Що се отнася до нюансите и текстурите на продуктите, има разнообразие от цветове, които не са прекомерни, но са решителни, естествени основни тонове, които обаче могат да станат супер интензивни, ако желаете, и може би дори в перлена версия. Очевидно съставките на продуктите не са тествани върху животни и са веган, защото Хари обича планетата не по-малко от феновете си (вижте още: Тексаският университет посвети цял учебен курс на Хари Стайлс - защо?). 

More Beauty News