Следва

Кърк Дъглас: големите пиперливи любови на един дълъг живот

Петъчна доза секс: Хари Стайлс, адски МОДЕРЕН, супер СТИЛЕН, мега СЕКСИ

Хари Стайлс - момчето, което замени кецовете и худитата за Saint Laurent и Gucci.

Love преди 4 години

За еволюцията на Хари Стайлс през годините може много да се говори. Той порасна от симпатично хлапе от модерната банда One Direction в соло изпълнител с два самостоятелни музикални албума с напълно различно звучене - задълбочено, чувствено и със смисъл.

Същото важи и за стила му - ако по времето на One Direction се координираха цветове и се залагаше на чаровен по момчешки стайлинг, то от 2017-та насам визията на Хари изглежда по напълно различен начин. Перфектни костюми, много блясък, закачливо идиотски дължини и кройки, и всичко това "облечено" в жестоко осезаемата увереност, която излъчва, правят младежа секси. Много секси.  

Музиката му дава все по-сериозни заявки с всеки изминал ден, той се влияе от творчеството на Queen и Дейвид Бауи, докато едновременно с това прави и първи стъпки в киното - ролята му във филма на Кристофър Нолан Dunkirk от 2017-та е вече факт. Но какво да кажем за стила му? Отличителните знаци могат да бъдат както скини джинсите и хавайските ризи, така и блестящите аксесоари, било то ботуши или костюм с подпис от Gucci или Saint Laurent.

Макар и в момента Хари да разцъфва стилистично, афинитетът му към модата е видим още по времето на One Direction, стига да се вгледаме внимателно - Burberry риза с принт, гореспоменатите скини джинси, съчетани с ботуш, нефрапиращи, но интересни детайли, отличаващи го от колегите му, които в момента се носят по все същия начин - худи, кецове и кожено яке. Дори British Fashion Awards забелязват усилията му и му присъждат награда за личен стил през 2013-та.

По време на турнето на One Direction през 2014-та, go-to формулата на Стайлс е вече ясна - всичко на Еди Слиман за Saint Laurent, независимо дали това ще е изкусен смокинг, разпознаваем елемент за къщата, или пъстра риза с принт, високи ботуши и копринени шалове. Подбраните за сцена аутфити се превръщат и в неминуема част от ежедневието му.

През 2017-та пък се заражда любовта му към Gucci. Тогава на едва 23 години, Хари попада под магията на света на модата и розовите костюми, сатенените разкроени панталони, обувките на лек ток и изобилието от бижута. Пристрастието му към италианската модна къща води до зараждането на партньорство между него и креативния директор Алесандро Микеле.

Стайлс е избран от къщата 3 последователни пъти за рекламно лице, като в допълнение почти всички от публичните му появи са придружени от стайлинг Gucci.

Зародилата се през 2017-та естетика остава негов разпознаваем подпис и до днес, а способността на 26-годишното момче с лекота да размива границите между половете, се превръща в основна характеристика на стила му.

Припомняме, че Хари бе избран за домакин на миналогодишната Met Gala, заедно с Алесандро Микеле, Серина Уилямс и Лейди Гага

В интервю за Miss Vogue пък стилистът на 26-годишното момче - Хари Ламбърт споделя, че е време за нещо ново, което едновременно да шокира и вдъхнови хората по различен начин: "Знам, че почитателите му харесват аутфитите му, затова се надявам, че ще реагират положително на голямата промяна."

Каква ще е тя, предстои да разберем в близките месеци, а дотогава разглеждаме най-добрите му стил моменти в галерията горе>>>

More Love