Следва

Мис Португалия 2023 е транссексуалната Марина Мачете

Памела Андерсън, Амита Суман и Грейс Кодингтън в зашеметяваща кампания на Pandora

Ефектни диаманти, които не струват цяло кралство 

Beauty News преди 6 месеца

В миналото си мислехме, че да покажем колекцията си от бижута с диаманти изисква специален повод, като сватба, годеж или поне важен рожден ден. Диамантите често са възприемани като тотален лукс, който се купува веднъж в живота, има съответстваща цена и като цяло са нещо свръхспециално. 

Но ето че на разположение имаме ново послание, комуникирано от три прекрасни жени. Актрисата и икона на поп културата Памела Андерсън, звездата на Netflix продукцията Shadow and Bone Амита Суман и легендарната стилистка Грейс Кодингтън се обединяват с Pandora, за да променят начина, по който мислим за този скъпоценен камък.


Памела Андерсън

С цел да направи висококачествените скъпоценни камъни по-достъпни, датският търговец на бижута насочва вниманието си към лабораторно отгледаните диаманти. От август 2022 г. всички лабораторни диаманти на Pandora са отгледани, шлифовани и полирани с помощта на 100% възобновяема енергия и са поставени изключително в рециклирано сребро и злато.


Амита Суман

И освен произхода си, лабораторно отгледаните диаманти са идентични с добитите във всяко едно отношение – и се класифицират по същите стандарти за шлифоване, цвят, чистота и карати.

Американският модел Ачок Маджак, румънският модел Андреа Диакону и синовете на Памела Андерсън Брандън и Дилън Лий се присъединяват към трите си звездни колеги, за да рекламират искрящата нова колекция. Малко грим, но много усмивки и достъпни диамантени бижута - чудесна работа, Pandora!  


More Beauty News