Следва

Есента и седемте тренда: най-модерните маникюри на сезона

We love: Cherry Mocha маникюрът на Дженифър Лопес

Комбинацията от черешово червено и нежно кафяво е другото име на шик   

Nails преди 6 месеца

Ако през пролетта и лятото неизменно първо се сещаме за педикюра, то есента и зимата са времето, в което негово височество маникюрът е фокусът на бюти експериментите. Нежните есенни цветове са идеалното допълнение към кашмира, ангората, трикото. А тази есен изборът на маникюр е по-лесен от всякога, защото най-големите тенденции при ноктите не изискват сложни дизайни или фантастични украшения. Вместо това залагаме на изискани и изчистени нюанси, идеални за всяка кожа и всяко настроение (вижте още: Rich Girl маникюр - "скъпи" нокти за минималисти).

Вдъхновение за следващото ни посещение при маникюристката сега са ноктите на Дженифър Лопес, която сподели снимка от последното си посещение в салона в Instagram. Маникюрът ѝ е къс и семпъл, оцветен в блестяща и много подходяща комбинация от червено и кафяво, наречена “Cherry Mocha”. Допълнително красота внася годежният ѝ пръстен със зелен диамант.

Всъщност този прелестен оттенък не е ново изобретение. Той е модерното превъплъщение на нюансите от началото на 90-те - не напълно черни, но и не ярко червени.

Само няколко дни по-рано, Лопес се показа с друг, не по-малко елегантен маникюр. Тя бе скъп гост на събитие на модна къща Schiaparelli, за което избра вълшебна рокля в млечно-бял цвят с дълбоко деколте и драперия. Тоалетът завършват обемни обеци, малък клъч и маникюр в подобна сметанена тоналност.

Независимо кой цвят маникюр ви зове, смятаме, че малко вдъхновение никога не е излишно, особено когато идва от Дженифър Лопес. Можете да пресъздадете ноктите на актрисата като се въоръжите с подходяща пила, лак и гланцов топ лак. Ето и точните цветове, за да сме точно като мадам Афлек >>>

Essie Ballet Slippers, 17 лева
 

Essie Bordeaux, 17 лева
 

More Nails