Следва

Разпятие в розово: За Издислав и дупарата на Гери-Никол

6 причини да обичаме Colour Catcher

Откритието на 2016 година за нас се нарича... 

All About Life преди 7 години

Откритието на 2016 година за нас се нарича Colour Catcher. Заедно с него ви показахме кои са цветовете на Есен/Зима 2016/17, а тук ще ви изброим и причините да сме заклети почитатели на Ловеца на цветове.

1. Предпазва от цветни инциденти
Цветовете, които се отделят във водата по време на пране могат да пуснат и това да се отрази върху дрехите ви. Благодарение на патентованата си технология кърпичката действа като магнит и улавя боята от водата, като по този начин осигурява максимум защита срещу оцветяване и отделяне на цветове. Доказателството е върху кърпичката!



2. Предпазва яркостта на цвета
Дори и невидими с просто око, следите от боя се депозират при всяко пране и изграждат слой от смесени цветове с течение на времето - което предизвиква губенето на първоначалния цвят на дрехите. Кърпичката улавя боите от водата преди да се депозират върху плата. Помага да задържиш цветовете си ярки за по-дълго време!

3. Ефективен на всякакви температури
Допълнителните абсорбиращи влакна на кърпичката осигуряват максимална защита при всякакви температури. За най-добри резултати използвайте Colour Catcher във всяко пране.

4. Позволява смесване на прането
Тъй като кърпичката защитава от пренасяне на цветовете, можете да смесвате различни цветове пране, дори и с бели дрехи. Colour Catcher защитава прането ви и пести времето и парите ви, позволявайки да смесвате пранета.

5. Предотвратява избеляването на дрехите
Избеляването е процес на натрупване. Мръсотията и калта са следи, които се натрупват върху плата след няколко изпирания и тяхното натрупване става видимо с течение на времето. С премахването на свободните частици мръсотия от прането кърпичката защитава тъканта от избеляване.

6. Предотвратява остатъчното натрупване на мръсотия
Частици мръсотия също може да се пренасят във водата. Със своята уникална функция кърпичката улавя освободените частици мръсотия от водата за по-доброто изпиране на вашите тъкани.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.