Следва

A Christmas Carol със Звезделина

Украси ме, Cartier!

Да е богата, символична и много красива Коледната витрина е приятно състезание, в което най-прекрасните и свръхлуксозни бутици по света с надпреварват ежегодно...

All About Life преди 7 години

Да е богата, символична и много красива Коледната витрина е приятно състезание, в което най-прекрасните и свръхлуксозни бутици по света се надпреварват ежегодно.

Обичайно надпреварата стартира в началото на декември и през целия зимен месец върви с променящи се аванси за един или друг от най-съвършените, най-изящните "състезатели". Каквито, без съмнение, са и екипът на Cartier. Тази година декораторите се вдъхновяват от тройката исторически бутици на модната къща: в Париж, Лондон и Ню Йорк.

Сръчните ръце на специалистите ги извайват, после елегантните декоративни фасади се разполагат на витрините на 17 бутика на марката по целия свят.

Красиво!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.