Следва

10 УБИЙСТВЕНИ фешън комбинации, за да ни тръгне идеално в нощта на ЧНГ!

Изненада! Джиджи Хадид ще се ЖЕНИ!

Сватбения марш ли чуваме? Това Джиджи Хадид в бяла рокля ли е?...

All fashion преди 7 години

Сватбения марш ли чуваме? Това Джиджи Хадид в бяла рокля ли е?

Съвсем скоро може да си задаваме на сериозно тези въпроси, тъй като слуховете гласят, че Зейн Малик е предложил брак на 21-годишния модел.

Сигурно си мислите, че Джиджи вече е на седмото небе от радост! Да, ама не! Оказва се, че красавицата няма никакво желание да се жени и е отказала на 23-годишния певец.

"За нея това дойде сякаш от нищото и вече има чувството, че Зейн я задушава, защото отношенията им се развиват прекалено бързо", издава приятелка на Хадид.

Смеем да кажем, че разбираме Джиджи и решението й, тъй като малко преди да започне отношения с нея Малик бе сгоден за певицата Пери Едуардс, а техният годеж никак не свърши добре!

Едно обаче вече е ясно - Зейн е крайно влюбчив и определено иска да създаде семейство рано, рано. Явно обаче Джиджи е отдадена повече на процъфтяващата си кариера, а и все пак е заедно с изпълнителя от едва година!
 

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 4 часа

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 3 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.