Следва

Мини тренд: Корсетът на Есен/Зима 2016

Филмовият фестивал в Палм Спрингс. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова. Е, няма лошо, още повече, че в това да ги оценим, има доза страшно приятен чар...

All fashion преди 7 години

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова. Е, няма лошо, още повече, че в това да ги оценим, има доза страшно приятен чар.

И така, редакторите на ViewSofia поглеждаме с полусимпатизиращо, полукритично око на визиите на големите световни любимци на червения килим. В идеята е заложен чисто и просто каймакът на модния разговор, който никога не клони към финал, не и в нашата редакция. Поради тази точно причина подбираме най-интересното от събитията наскоро и се понасяме в приказки, придружени от лични коментари, за вечерни рокли и добре скроени костюми.

Темата ни този път: началото на интернационалния филмов фестивал в Палм Спрингс.

Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Цвети и Миглена, една от нас е най-позитивна, тя е и с подчертан, защото е най-висок, резултат. Вижте!

Оценката ни за Рут Нега


Рут Нега в Valentino

Габриела 10/10

Актрисата изглежда зашеметяващо в изящната рокля на италианския бранд. Гримът и прическата също ми се струват подходящ избор, с една дума - жестока!

Цветина 9/10

Рут е толкова очарователна и пленителна, че вече нямам търпение да гледам Loving. Въпреки това не мога да й дам 10 от 10, защото някак си има нещо нередно в тази рокля. Може би нещо в горната част, но определено не е точно нейният тоалет!

Миглена 10/10

Абсолютно съвършено се е превърнала във феерично идение от приказките с тази леко падаща тюлена рокля с цветна бродерия.

Оценката ни за Никол Кидман 


Никол Кидман в Christian Dior

Габриела 7/10

Никол трудно би изглеждала зле в каквото и да е, но пък роклята от първата колекция на Мария Грация Кюри за Dior изглежда малко незряла за актрисата. Фриволно разпуснати те коси пък също не подпомагат цялостната картинка.

Цветина 2/10

Хм, интересно ми е кога точно Никол ще се научи, че бледите рокли за ужасно неудачни за светлия тон на кожата й. Доста неприятен избор, защото тоалетът буквално се слива с нея и тя е като призрак.

Миглена 7/10

Австралийката е красива по принцип, но в тази комбинация има нещо, което ме притеснява и не съм сигурна дали е прекалено младежкия вид на апликациите по роклята в стил Harley Davidson и рокерските татуировки от края на 90-те или фактът, че нежния тюл в цвят шампанско се слива с порцелановата кожа на Никол Кидман.

Оценката ни за Кирстен Дънст


Кирстен Дънст в Ralph & Russo couture

Габриела 10/10

Смятам, че този елегантен и зрял вид много отива на Дънст. Ralph & Russo отново са сътворили приказка, която, соанирана по този начин, е истинско съвършенство.

Цветина 9/10

Семпло. Модерно. И перфектно съобразено! Харесвам стилната Кирстен, харесвам и Ralph & Russo couture!

Миглена 8/10

Може би бих обрала малко от деколтето и тази камбана ръкав, но общото впечатление е добро.

Оценката ни за Ейми Адамс


Ейми Адамс в Altuzarra

Габриела 6/10

Бялата кожа, светлите очи и падащите на вълни коси придават едно особено сладникаво излъчване на актрисата, което никак не бива комплиментирано от черната рокля със ситен флорален принт...

Цветина 2/10

Честно казано, имам усещането, че на всяко едно голямо събитие виждам Ейми все с този модел рокля и все или в червено или флорални нюанси. Не ми харесва - нито изборът, нито принтът, особено пък за зимата, нито как й седи на Адамс.

Миглена 1/10

Ситни цветчета на черен фон винаги напомня на престилката на баба, не че нещо. Просто този десен вади една определена асоциация от контекста и това разваля всичко. Роклите на слугините за почивния ден в неделя през 60-те са били нещо подобно, само че по-къси.

More All fashion