Стил урок на седмицата: Минималистичен зимен гардероб

Както всяка друга зима, личният ни стил се крепи на малкото неща, без които не можем...

Както всяка друга зима, личният ни стил се крепи на малкото неща, без които не можем. Тези базови елементи изграждат напълно самодостатъчна визия, гарантирайки ни удобството да имаме нови и нови варианти, без да се налага да сменяме изцяло наличното в дрешника. Да, дори и да звучи доста лесно, всъщност голяма част от жените срещат трудности да отделят statement дрехите, които да бъдат малко на брой и да бъдат носени през целия сезон и не само. Вярно е, че постоянната смяна на трендове често действа твърде объркващо и точно това е причината да се научим да инвестираме в качествени дрехи, с висока годност за поне няколко сезона напред.

Рецептата за успех се крие в устойчивите комбинации. Затова се опитахме да сортираме 10 важни според нас категории. Преди да хукнем на шопинг да запълним липсите или да метнем всичко в чувала за дарения трябва да видим с какво разполага нашият гардероб. Разделяме го според указаните секции. Ако нещо липсва, значи е време да се зарадваме на нова придобивка. Но ако имаме например 13 броя почти еднакви дрехи в една категория, отделяме настрана тези, които най-малко носим. Когато всички категории са попълнени, тогава и само тогава инвестираме в нова покупка спрямо водещите тенденции.

1. Черната рокля:

Zara Fitted Dress: $129

Независимо дали я предпочитате little или проявявате склонност към обемни и дълги кройки, черната рокля е абсолютен must have за всяка дама. Тя е подходяща за официални и ежедневни случаи, за парти и за разходка в парка. Носим я с равни ботуши или боти през деня и на ток за специалните случаи. Отива еднакво добре на дълго палто или бомбър, спрямо личните предпочитания.

2. Пуловер с яка:


MSGM Ruffle and Stripe Turtleneck Sweater: $686,40

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.