Следва

Питахме мъжете: Челен сблъсък с италианската мода

Кой ще облича Мелания Тръмп?

Този петък новоизбраният президент на Америка - Доналд Тръмп, ще встъпи в длъжност...

Други преди 7 години

Този петък новоизбраният президент на Америка - Доналд Тръмп, ще встъпи в длъжност.

За повода половинката му и новата Първа дама на САЩ - Мелания Тръмп, трябва да е повече от перфектна - нещо, което вероятно ще бъде доста трудно!

Причината - много от именитите дизайнери и модни къщи категорично отказаха да обличат бившия модел, а за важният ден тя ще има нужда от цели два фешън тоалета.

Наскоро се разбра, че един от любимците на Мелания Ralph Lauren се е съгласил да даде дизайните си за гардероба на президентската съпруга. Днес пък стана ясно, че Карл Лагерфелд също ще облича новата Първа дама.

Очаква се за дневните събития около встъпването в длъжност на Доналд Тръм половинката му Мелания да заложи на елегантна визия от Lauren, а за вечерния бал на изискана рокля дело на Lagerfeld.

Все още не е ясно дали Лагерфелд ще даде на госпожа Тръмп дизайн с лейбъла на Chanel, Fendi или собствената му марка. Никак обаче не е изненадващо, че Карл се е наел да облича Първата дама, въпреки че много от колегите му отказаха, заради морални причини. Все пак Лагерфелд е всеизвестен с факта, че обича да провокира и няма нищо против да поеме по пътя на разногласията.


More Други