Следва

Еволюция на вечността - Тренчът на Burberry

Теория на кореспонденцията

Всичко говори за вас, че сте един за друг. Харесвате едни и същи неща, слушате еднаква музика, имети един и същи...

All fashion преди 14 години

Всичко говори за вас, че сте един за друг. Харесвате едни и същи неща, слушате еднаква музика, имате един и същи любим филм, разбирате се идеално и се допълвате взаимно.

И все пак, има нещо, което теб малко те дразни. Единственото, в което се различавате, е стилът ви на обличане.

Той носи широки джинси и огромни тениски, ти предпочиташ обувки на висок ток и тесни рокли. Което, по принцип, не е голям проблем, но прави впечатление както на вас, така и на околните.

Стилът е важен, а това да си приличате в него е основно правило за успешна връзка. Защото е много секси да се стремите да се допълвате във всичко, и това да си личи. Както го правят едни от най-известните двойки в Холивуд.



Идеята да си приличате в облеклото не означава, че и двамата трябва да сте с еднакви кецове или блузи, но пък нищо не пречи да си подхождате. Например, тя е с бели високи кецове и той е с подобни; тя е с пола в цвят охра, той е с къси панталони в същия нюанс. И двамата са в блузи на райе. Лесно и стилово изпълнимо на софийска територия.

Доказано!
Ето как:
Той носи къси панталони Capasca, 75 лв, тениска Capasca, 39 лв, кецове Camper от Fan Point, 145 лв, очила Ralph Lauren от оптики Leonardo, 495 лв.

Тя е с пола Miss Sixty, 239 лв, блуза Capasca, 69 лв, обувки от Fan Point, 149 лв, очила Vogue от оптики Leonardo, 220 лв.

За да сме изчерпателни в защитаването на теорията на кореспонденцията, другата седмица ще ти покажем още изпълними родни аутфита. Ако пък ти познаваш двойки, които всякак си кореспондират, може да сте ти и твоят любим, просто ни изпрати снимка на адреса в Контакти, а ние ще я публикуваме

Модели: Марияна Тумбева и Георги Русев от МА "VISAGES"
Благодарим за любезното съдействие на Галерия "Ракурси".

More from View Sofia

More All fashion