Следва

Новите колекции: Atelier Versace Пролет/Лято 2017

Стил урок на седмицата: Weather friendly!

Зимата е предизвикателство за по-зиморничавите, готови да се сбогуват със стила си в името на третия тънък пуловер...

All fashion преди 7 години

„Колкото повече, толкова повече“ е казал един умен мечок и ние смятаме да го послушаме. Предвид минусовото време навън пък задължително! А толкова му завиждаме за зимния сън! Време, в което даваш всичко от себе си да се измъкнеш от леглото в ледената сутрин и да намъкнеш всичките си пуловери един върху друг с надеждата да се търкулнеш обратно под завивките. Само че тази опция е невъзможна по средата на работната седмица...

Какво пък! Зимата е предизвикателство за по-зиморничавите, готови да се сбогуват със стила си в името на третия тънък пуловер. Хората, работещи в седнала позиция също ще го потвърдят. И все пак спасение има – обемните дълги дрехи пазят от подлите течения и климатика в офиса - опитайте с вълнено пончо или макси пуловер до коленете. Не забравяйте да се раздвижвате редовно, дори да е до кафе-машината в коридора и избягвайте да се храните на работния стол пред компютъра и документите! Много често лошият метаболизъм се дължи именно на стреса от работата и влияе много негативно на нагласата ни към задълженията, които трябва да свършим.

Модните трендове от сезон 16/17 ни показаха достатъчно изкушения, които да приобщим към нашия собствен гардероб. Макси пухенката на Marques Almeida (горе) ни подканва и обещава топла прегръдка до коленете и висока яка срещу ледения вятър. Cable-knit пуловерът също е страхотно топлещ, особено в по-дълга кройка, а кюлотите могат се носят с кадифен ботуш над коляното или вълнен шушон + кецове. А коженото байкър яке върви страхотно със сив памучен суичър и turtle neck под него.

Подобни хрумки ловим и от фотосите по-долу:

 

More All fashion