Следва

Стискаме палци: Гришо срещу Надал

Питахме мъжете: За жените!

Вероятно сте отгатнали, че зад View Sofia стои изцяло женска редакция!...

Други преди 7 години

Вероятно сте отгатнали, че зад View Sofia стои изцяло женска редакция! Не, не ни разбирайте погрешно - мъжко внимание не ни липсва, но решихме, че е редно малко по малко все повече мъже да взимат участие в материалите и проектите ни.

"Питахме мъжете" е нова рубрика, в която двама известни представители на силния пол ще отговарят на нашите откачени хрумки - кога модни, кога вдъхновени от viral теми.

Със силните половинки си говорихме вече за редовното хранене, за италианската мъжка мода, а ето, че е време да обърнем внимание малко и на жените.

Този път си избрахме странна, но много продуктивна комбинация, от мъже - Стефан Икога, 26-годишен поет с остър език, силни творби и първо място на 10-то юбилейно издание на литературния фест „София: Поетики“, и Валери Генов, добре познатото лице от спортните новини на bTV.

Въпросът: Какво разбираме под силна жена? И защо мъжете не ги харесвате?

Отговорите:


Стефан: Силната жена си струва битката, войната, а също така да я оставиш сама да се бие за каквото е решила, че си струва. Тя може много неща, а някои от тях върши с удоволствие. Силната жена знае, че силният мъж не може да стъпи на малкия пръст на слаба жена. Силната жена се познава отдалече, умее да се влюбва от пръв поглед и няма никаква нужда някой да я нарича силна жена. Тя е най-обикновена жена, най-обикновено божество и човек......Мъжете харесват жените. duh.


Валери: Силната жена е тази, която е достатъчно смела и амбицирана, за да постига целите си сама! Тя е толкова независима, че в определени случаи, когато й се предложи помощ, не е учудващо да откаже. Друг е въпросът, че има жени, които се бият в гърдите да се нарекат "смели", а всъщност са доста уязвими. Тези, които могат да бъдат определени като "смели" със сигурност са преживяли много препятствия, за да стигнат до този етап в живота си, в който да се гордеят с този етикет.

More Други