Fashion battle: Зимната рокля

Не обичаме да воюваме, особено помежду си, но в името на забавлението, наречено Мода, днес организираме традиционен Fashion Battle...

Не обичаме да воюваме, особено помежду си, но в името на забавлението, наречено Мода, днес организираме традиционен Fashion Battle. Двама от редакторите запрятат ръкави и влагат доза хумор и много любов, за да покажат как изглежда в техните очи идеалната зимна рокля.

Даваме жокер, че двата избора са страшно различни един от друг, но именно това, надяваме се, очарова.

Габриела

Анкета

Коя рокля бихте предпочели за зимата?

Коментари: 2

P
prolet (2017/02/01 / 09:40)
Днес видях една дама с рокля. Роклята беше от жакардова материя, която е подходяща за зимата особено през деням но дамата беше с тънък черен чорап, който никак ама никак не подхождаше на цялата визия. Важно е роклята, но трябва да се съчетае с подходящ чорап и връхна дреха. Залагам на флоралния принт.
Z
Zlatka (2017/02/01 / 09:19)
Здравейте! Поздравления за добрия материал! Аз лично съм макси дама на средна възраст и за мен откриването на подходящото като вид и размер облекло бе "мисия невъзможна" да не говорим да успея да си намеря нещо българско. Но това вече не е така на http://www.maximarket.bg открих всичко от което имах нужда. Надявам се да съм била полезна на някой като мен.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.