Следва

Ласка от природата

Dare U: Феминизъм до дупка!

Како вече споменахме, тениските с надписи ще бъдат особено актуални през новия пролетно-летен сезон...

All fashion преди 6 години

Како вече споменахме, тениските с надписи ще бъдат особено актуални през новия пролетно-летен сезон. А кога не са били всъщност? С разрастването на Tumblr общността, стана особено популярно да носиш тренди фраза на преден план.Тази година обаче тениските с надписи имат мисия. И тя е поднесена с остроумната, често хаплива ирония на феминизма, целеща да подбуди размисъл по важни за правата на жените въпроси и наболели проблеми в съвременното общество. Някои са с откровено политически слогани, други пък са забавни.

Но е факт, че дори Мария Грация Кюри ги включи към колекцията на Dior. Всъщност на модния подиум се появиха много повече от очакваното – има ги при Haider Ackermann, House of Holland, Michael Kors.

А вие ще се осмелите да я носите? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

А вие ще се осмелите да носите тениска с феминистки надпис?

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 1 седмица

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour