Следва

Ето кой печели "Гениалната приятелка" на Елена Феранте

Turkish Airlines и София–Истанбул и обратно за 200 лева!

От 30 януари Turkish Airlines зарадва клиентите си и пусна промоционални двупосочни билети София – Истанбул на цена от 109 евро...

All About Life преди 7 години

От 30 януари Turkish Airlines зарадва клиентите си и пусна промоционални двупосочни билети София – Истанбул на цена от 109 евро.

Специалната оферта ще е валидна до 19 февруари 2017 г. Българските пътници ще могат да пътуват и да се насладят на красотата на турския град в периода от 10 февруари до 30 април тази година.

Промоционалните полети ще се осъществяват два пъти дневно, с продължителност от 1 ч и 30 мин. Пътниците ще имат възможност да се насладят на професионалното обслужване и услуги на борда на Turkish Airlines в икономична и в бизнес класа.

„Винаги сме се стремели да предлагаме на нашите клиенти възможно най-добрите полети и да ги окуражим да пътуват и опознаят различни страни и култури. Именно затова сега предлагаме на българските пътници да пътуват до Истанбул на ексклузивни цени. Подготвяме и други специални оферти за годината, така че клиентите ни могат да следят за тях“, коментира Билал Арпаджъ, Генерален директор на Turkish Airlines за България.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.