Следва

Наградите на Режисьорската гилдия на Америка. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Стил урок на седмицата: Забрадката, без която не можем

Нова година, нови трендове, нали така? Но както често се случва, „новото“ почти винаги е добре забравеното старо. Или почти…

All fashion преди 7 години

Нова година, нови трендове, нали така? Но както често се случва, „новото“ почти винаги е добре забравеното старо. Или почти…

Седмицата на висшата мода в Париж ни даде повод да преровим „раклата“ на баба. И по-точно заради ревютo на Jean Paul Gaultier. Коко Роша и ко са с елегантни костюми, а на аутфита бе поставен ярък цветен акцент от забрадка с вдигнат край. Провокативният Готие допълва визията с ярък 80-тарски грим – сенки и червило.


Jean Paul Gaultier, Висша мода, Пролет 2017

Казват, че в годината на Петела трябва да сме смели, така че , защо не?! От редовните посетителки на модните седмици Уляна Сергеенко и Вика Газинская можем да откраднем още идеи за стилизиране на „бабушката“ спрямо собствения си вкус и гардероб.

Новият прочит на забрадката ще тачи ярките и наситени цветове, комбинирани с минималистичен аутфит. Вземайки предвид и още един водещ тренд – този на флоралните мотиви , спокойно можем да счетем традиционната бабина забрадка за IT аксесоар това лято.


More All fashion