Мода

Главните модни тенденции Пролет/Лято 2017-та: Розово

09-02-2017 Текст: View Sofia/Габриела Желева Фотография: Indigital 10
Добави коментар
Предишна снимка
Предишна снимка

Макар и от Pantone да ни уверяват, че пикантният жълто-зелен тон ще властва през 2017-та, ние сме по-склонни да се обзаложим, че това ще е розовото. А ето и защо мислим така: Balenciaga, Vetements, Marc Jacobs, Valentino и още немалко имена се включват усилено в розовата симфония на Пролет/Лято 2017-та, превръщайки я и в най-осезаемата тенденция за сезона.

Не е изненада, че гореизброените имена, както и всички останали големи модни централи диктуват случващото се в модата днес, включително и налагането на всеки щур тренд. Интересното обаче при розовата тенденция е, че дори и по-консервативни и обрани в естетиката си имена като Hermes се включват безстрашно в нея...

Ограничение в тоналността няма - започваме със задължителното бледорозово, преминаваме през всичките му производни и стигаме чак до непоносимо ярката фуксия, която и безспорно си печели най-много овации.

Стайлинг решенията, които бонбоненият тренд предлага също са доста любопитни. Задължителният и обичан монохромен ансамбъл, разбира се, присъства, но освен в него, розовото влиза и в две други дръзки и впечатляващи комбинации: бледорозово с доматено червено като при Roksanda; яркорозово с лилаво ала Balenciaga.

Разгледайте и нашите шопинг вдъхновения по темата в галерията горе>>

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Още по темата

Питай ме, Питай ме

Какво е хиалуроновата киселина и имаме ли нужда от нея?

Какво е хиалуроновата киселина и имаме ли нужда от нея?

30-05-2017

Въпрос:

Искам перфектна кожа, мога ли да разчитам на хиалурона?

Отговор:

Чудесен въпрос! Според Д-р Джосеф Хкейк, от клиниката All Saints Clinics в Сидни, хиалурона е захарна молекула, която вече съществува в нашата кожа. Според него: „ Твоето тяло го произвежда и премахва след 7 дни“...
Прочети...

Жълт бутон

Отстраниха Боршош от НДК

Отстраниха Боршош от НДК

Виж още