Следва

Треска за слънце и плажове

Магдалена е новият Music Idol

Магдалена Джанаварова е една от най-симпатичните млади кандидат-артисти, които сме виждали на сцената на формата...

All fashion преди 14 години

В продължение на шест месеца, повел по продължителност всички бг риалита, музикалният формат Music Idol най-после обяви идола на новия сезон. Магдалена Джанаварова е една от най-симпатичните млади кандидат-артисти, които сме виждали на сцената на формата досега, и е доста изненадващо, че цялото българско sms войнство е оценило достойнствата й.

До последния час нейният съперник Боян Стойков водеше с много малка разлика в процентите, и може би тогава родният инстинкт за национално самосъхранение надделя над иначе силните симпатии към македонеца.

Сега Магдалена ще работи по първия си албум с всичките му прилежащи екстри, продуциран от bTV и ще получи договор от „Вирджиния рекърдс" за записите на албума, с опции за втори и трети. А ние от сърце се надяваме талантливата девойка да има шанс за кариера у нас.



Кметът на София, Бойко Борисов, също се качи на сцената и подари на айдълката спонсорство от Oбщината за първия й видеоклип, както й знака на столицата в чест на победата.



С фанфари и радостни сълзи премина финалът на Мюзик Айдъл, а на сцената пяха родни величия като Орлин Горанов, Етиен Леви и Васил Найденов. И Коцето Калки, който излезе от торта по случай рождения ден на водещия Андрей, в цялата си тибетска мъдрост.

Пожелаваме на Магдалена лек път в тежката работа, която я чака!
 

More from View Sofia

More All fashion